• EMAIL

    office@aat.ro

  • Informatii

    +4 0730.596.750

19

iun.

2020

Bridgestone DURAVIS All Season pentru camioane si autoutilitare

de, admin Fără categorie Comentarii: fara comentarii

Bridgestone, cea mai mare companie de anvelope și cauciuc din lume, a anunțat lansarea primei sale anvelope all-season pentru segmentul de camioane ușoare și autoutilitare: DURAVIS All Season.

Proiectată cu o construcție robustă și durabilă, noua anvelopă oferă o performanță de uzură excelentă și distanță de frânare redusă. 

În plus, cu o etichetă UE de cea mai bună calitate pentru aderență și certificare 3PMSF, Bridgestone DURAVIS All Season oferă siguranță, liniște sufletească și confort în toate condițiile meteorologice pe tot parcursul anului.

Concepută atât pentru flotele mici cât și pentru cele mari, noile anvelope DURAVIS All Season de la Bridgestone sunt ideale pentru profesioniștii care doresc să își maximizeze eficiența în afaceri și să rămână sub control cu ​​aceleași anvelope pe tot parcursul anului.

Obținând o etichetă UE de clasă A pentru aderentă pe suprafețele umede, Bridgestone DURAVIS All Season permite flotelor să ruleze in parametri optimi, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

Certificată prin marcajele 3 Peak Mountain Snow Fulke (3PMSF) și Nud + Snow (M + S), DURAVIS All Season este o anvelopă Bridgestone complet pregătită pentru iarnă.

Odată cu creșterea tot mai mare a cererilor, plus presiunile reglementărilor UE privind economia de combustibil, flotele se confruntă astăzi cu multe provocări. Anvelopa DURAVIS All Season este concepută pentru a ajuta transportatorii să își reducă costurile totale. Bridgestone DURAVIS All Season oferă, de asemenea, o performanță excelentă la uzură, datorită rigidității superioare a modelului. În plus, pentru a reduce și mai mult costurile operaționale, noua anvelopă de camion este mai ușoară.

Anvelopa Bridgestone DURAVIS All Season va fi disponibilă începând cu luna august 2020, urmând ca mai multe dimensiuni să fie lansate începând cu luna septembrie. Anvelopa va fi disponibilă în 23 de dimensiuni, inclusiv trei dimensiuni HRD, pentru a putea fi folosită pe aproape toate autoutilitarele și camioanele de dimensiuni mici.

Anvelopa Bridgestone DURAVIS All Season