• EMAIL

    office@aat.ro

  • Informatii

    +4 0730.596.750

25

feb.

2020

JK Tire lansează SMART TIRE TECHNOLOGY

de, admin Fără categorie Comentarii: fara comentarii

Producătorul de pneuri din India, JK Tire, stabilește un punct de referință în segmentul auto, prin integrarea de inovațiilor și a celor mai noi tehnologii în produsul lor cel mai recent: „Smart Tire” – anvelopa inteligenta.

Tehnologia SMART TIRE TECHNOLOGY este cea mai recentă ofertă de la JK Tire și este proiectată pentru a oferi informații în timp real despre starea anvelopelor cu ajutorul senzorilor IoT (TreelCare). Acest instrument unic oferă clienților servicii de monitorizare inteligentă și servicii de întreținere eficientă a anvelopelor. Această tehnologie ajută la monitorizarea diverșilor parametri ai anvelopelor care afectează direct sau indirect alte părți ale vehiculului.

Tehnologia Smart Tire ajută la menținerea sănătății anvelopelor astfel se reduce consumul de combustibil și acest lucru ajută direct la micsorarea costurilor de întreținere a vehiculului.

Sistemul de tehnologie inteligent pentru anvelope (SMART TIRE TECHNOLOGY) este un sistem complet de protecție și întreținere a anvelopelor care contine 5 senzori. Informațiile colectate sunt transmise în timp real către smartphone-ul proprietarului vehiculului prin Bluetooth pe aplicația mobilă TREEL CARE, permițând detectarea timpurie a problemelor și implementarea de măsuri preventive în timp util. Sistemul nu numai că vă măsoară presiunea și temperatura pneurilor, dar vă avertizează și la cea mai mică scurgere de presiune. via jktyre.