• EMAIL

    office@aat.ro

  • Informatii

    +4 0730.596.750

29

ian.

2020

Tire Technology Expo sărbătorește 20 de ani la Hanovra

de, admin Fără categorie Comentarii: fara comentarii

Intre 25 și 27 februarie Tire Technology Expo va sărbători cea de-a 20-a ediție la Hanovra, Germania.

Expoziția internațională va găzdui peste 5.000 de participanți, peste 300 de expozanți și peste 170 de vorbitori din industrie.

Oaspeții și vizitatorii se pot aștepta ca Tire Technology Expo 2020 să aibă expuse echipamente și materiale care acoperă complet procesul de fabricație a anvelopelor, de la curățarea și marcarea anvelopelor cu laser, pana la gravarea cu laser si prese hidraulice.

Expoziția internațională va găzdui peste 5.000 de participanți, peste 300 de expozanți și peste 170 de vorbitori din industrie pe toată expoziția, conferința, programul de curs și cina de premiere.

Printre cei peste 300 de expozanți, vizitatorii vor găsi jucători importanți din sectorul anvelopelor – inclusiv Falken, Goodyear și Bridgestone – care vor prezenta cele mai noi inovații și produse.

Participanții vor putea, de asemenea, să participe la o serie de cursuri scurte pe o varietate de subiecte, inclusiv privind viitoarele reglementări din domeniul anvelopelor, compunerea cauciucului și mecanica anvelopelor. În timp ce majoritatea cursurilor se adresează inginerilor experimentați, unele sunt potrivite și pentru începători, asigurându-se că toți participanții vor găsi un curs potrivit pentru nivelul lor de cunostinte.