• EMAIL

    office@aat.ro

  • Informatii

    +4 0730.596.750

16

oct.

2019

Bridgestone îmbunătățește capacitățile AI pentru a crește producția de anvelope in Ungaria

de, admin Fără categorie Comentarii: fara comentarii

Ca parte a unui program de dezvoltare în desfășurare, Bridgestone a investit 30,5 milioane USD pentru a-și dezvolta fabrica de anvelope din Tatabánya, Ungaria. Aceasta investiție a fost susținută de guvernul ungar cu 2,7 milioane USD.

 Îmbunătățirile tehnologiei digitale de producție de anvelope bazate pe inteligența artificială vor permite creșterea producției anuale curente cu 15% până la 7,2 milioane de anvelope în următorii ani.

Alături de modernizările din fabrică, firma a inaugurat un depozit extins de 10.000m2 unde poate stoca aproximativ 180.000 de anvelope. Aceast depozit crește capacitatea totală de depozitare la 600.000 de anvelope. Cu stocul suplimentar Bridgestone va putea furniza mai eficient anvelope către producătorii de vehicule și transportatori.

Melinda Topolcsik, directorul general al Bridgestone Tatabánya Manufacturing comenteaza: „Compania a investit aproape 430,2 mil. USD în ultimii 12 ani în construcția și dezvoltarea uzinei Tatabánya, făcând-o una dintre cele mai moderne fabrici Bridgestone din Europa”

„Ca urmare a acestor dezvoltări recente, ne-am triplat capacitatea de producție inițială și suntem pe cale să producem anual 7,2 milioane de anvelope de înaltă calitate în fabrica Tatabánya.”