• EMAIL

    office@aat.ro

  • Informatii

    +4 0730.596.750

30

aug.

2019

Apollo Tires își deschide primul centru de anvelope de camion în Thailanda

de, admin Fără categorie Comentarii: fara comentarii

Primul centru de anvelope de camion Apollo (ATTZ) din Thailanda a fost inaugurat la “Ten Ten Auto Tyres” service din districtul Hat Yai, provincia Songkhla. Ten Ten Auto Anvelope oferă recanelare, vânzare și servicii adiacente.

Satish Sharma, președintele peste Asia Pacific, Orientul Mijlociu și Africa pentru pneurile Apollo, a spus: „Apollo Tires se angajează să ofere clienților săi cele mai bune produse și servicii. Centrul ATTZ reunește parteneriatul puternic dintre Apollo Tires și Ten Ten Auto Pneuri, care are o experiență de 30 de ani în servicii de camioane și este binecunoscut printre proprietarii de camioane din regiunea de sud a țării. ”

Shubhro Ghosh, directorul grupului ASEAN a declarant: “Am văzut potențialul de creștere constant și constant în Hat Yai, care este o zonă logistică importantă din punct de vedere strategic în regiunea de sud a Thailandei. Lansarea ATTZ ne va ajuta să facem față creșterii flotelor comerciale și creșterii cererii de anvelope radiale, deoarece prețurile noastre sunt mai accesibile, si au o calitate superioara.”

„Am decis să colaborăm cu Ten Ten Auto Tyres, unul dintre partenerii importanți Apollo, datorită expertizei și profesionalismului său în furnizarea serviciilor, pentru a lansa primul ATTZ service integrat din Thailanda pentru anvelope de camioane. De asemenea, intenționăm să deschidem mai multe astfel de puncte de vânzare pentru a deservi clienții noștri din regiunea ASEAN. ”

In noiembrie 2018 producătorul de anvelope Apollo Vredestein a anunțat că uzina sa Apollo din Ungaria a început producerea și expedierea anvelopelor pentru camioane, cu prima comandă a anvelopelor de tip Apollo 385/65 R22.5 Endurance RT HD care vor fi folosite de o firmă belgiană de transport de mărfuri. Acest model si dimensiune pe pot cumpara in Romania de aici : Apollo 385/65 R22.5 Endurance RT HD la un pret promotional.

Apollo Vredestein – Ungaria