• EMAIL

    office@aat.ro

  • Informatii

    +4 0730.596.750

02

nov.

2017

Acumulatorii auto Himalaya calitate si durabilitate

de, admin Himalaya Comentarii: fara comentarii

Acces Auto Trading isi diversifica gama de produse pe care o comercializeaza prin includerea in portofoliu  a noului brand de acumulatori auto, Himalaya.

Acumulatorii auto Himalaya sunt proiectati si produsi pentru Acces Auto Trading in Polonia, conform celor mai inalte standarde tehnologice si de calitate in domeniu, conferind masinii dumneavoastra puterea de care aceasta are nevoie, iar afacerii dumneavoastra economii semnificative.

Bateriile auto Himalaya raspund noilor cerinte ale pietii, privind sarcinile electrice tot mai ridicate, conditiile dificile de lucru, reglementarile din domeniul protectiei mediului, fiind sigure si durabile.

Calitatile confirmate  ale acumulatorilor Himalaya

 Capacitatea de pornire la rece: S-a dovedit ca acumulatorii Himalaya trec testul de pornire la rece, la temperaturi extrem de reduse.

Rezistenta la temperaturi ridicate: Chiar si in conditii de temperaturi  foarte ridicate , acumulatorii Himalaya  furnizeaza o performanta constanta de pornire.

Auto-descarcare redusa: Datorita nivelului redus al descarcarii automate, acumulatorii Himalaya pot furniza suficienta energie pentru a porni autovehiculul, chiar si in urma unor perioade prelungite de non-utilizare.

Anduranta: S-a demonstrat ca acumulatorii Himalaya pot atinge cele mai ridicate standarde de functionalitate, fiind testati de un numar considerabil de ori si pe o perioada substantiala de timp.

Durata de viata ridicata: Acumulatorii Himalaya au confirmat o capacitate de pornire performanta pe parcursul unei testari active si pe distante mari.

Manevrabilitatea: Pentru a facilita instalarea si inlocuirea, acumulatorii Himalaya sunt  foarte usor de manevrat.

Costuri de intretinere mici

Coroziunea redusa