• EMAIL

    office@aat.ro

  • Informatii

    +4 0730.596.750

11

oct.

2017

Z Tyre performanta si siguranta britanica!

de, admin Fără categorie Comentarii: fara comentarii

Acces Auto Trading  a inclus de curand in porofoliul sau de produse marca de  anvelope Z Tyre, destinata echiparii camioanelor, produsa de compania britanica cu acelasi nume, ZTYRE.

Compania ZTYRE si-a castigat de-a lungul timpului un loc bine meritat in elita mondiala a producatorilor de anvelope de mare performanta, investind si dezvoltand permanent in instalatiile de productie dar si in cele de testare. Desi anvelopele se produc in China, tehnologia este una britanica, ce garanteaza calitate ridicata.

Fiecare anvelopa Z Tyre este inspectata si examinata, prin intermediul procedeului cu raze X si masurata pentru uniformitate, inainte de a fi comercializata.

Gama de anvelope conceputa de compania britanica este extrem de diversa, aceasta producand si comercializand anvelope destinate atat echiparii camioanelor, dar si turismelor si SUV-urilor .

Anvelopele Z Tyres pentru camioane, sunt recunoscute in principal pentru caracteristici ce tin de  aderenta lor exceptionala, siguranta fara precedent, zgomotul redus, rezistenta la uzura dar si de  tractiunea unicat.

Caracteristicile enumerate anterior nu au reprezentat insa motive pentru care compania ZTYRE a intrat in Cartea Recordurilor.

Pentru a sublinia caracterul esential al anvelopelor in echiparea autovehiculelor, si totodata pentru a face face publicitate gamei sale de produse, ZTYRE a dezvoltat un set special de anvelope Z1, prezentat si premiat in cadrul targului Reifen Essen 2016, ce se desfasoara bianual in Germania.

Acest set de anvelope a fost proiectat in Dubai, apoi transportat in Italia pentru a fi decorat cu diamante de catre unul dintre cei mai exclusivisti bijutieri din lume si mai apoi vandut  la fabulosul pret de 600.000 $, in scop caritabil.

Sloganul ZTYRE : Siguranta si performanta pe drumurile europene in fiecare zi !