• EMAIL

    office@aat.ro

  • Informatii

    +4 0730.596.750

04

oct.

2017

Falken, calitate japoneza la pret romanesc

de, admin Falken Comentarii: fara comentarii

Falken Tires este un brand lansat in Japonia in 1983 de catre compania Sumitomo Rubber Industries, ce detine Dunlop Tyres si Ohtsu Tire. Concernul nipon Sumitomo a luat fiinta in anul 1919 si ocupa locul sase in ierarhia mondiala a producatorilor de anvelope.

In 1985 Falken Tires s-a lansat pe piata anvelopelor din America de Nord si este in continua expansiune, reusind sa vanda in 2016 nu mai putin de 204 milioane de anvelope. Detine o cota de 2.6% din piata de anvelope din SUA, avand de infruntat concurenti redutabili precum Bridgestone Americas (22.4%), Michelin (20.3%) sau Goodyear (15.1%).

In prezent Falken a devenit un brand bine-cunoscut, care se concentreaza pe producerea de anvelope UHP (Ultra High Performance), avand dorinta puternica de a-si dezvolta si imbunatati permanent performanta produselor dar si distributia la nivel mondial. Modelele proiectate si comercializate se ridica la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta impuse de reglementarile ISO.

Anvelopele Falken sunt prezente in Romania de putin timp, dar au reusit sa se impuna pe piata in principal datorita atuuri-lor de necontestat: siguranta, fiabilitate si aderenta excelenta pe orice suprafata de contact.

Raportul calitate/pret este si el mai mult decat atractiv !