• EMAIL

    office@aat.ro

  • Informatii

    +4 0730.596.750

28

sept.

2017

Anvelopele Belshina, perfecte pentru camioane

de, admin Belshina Comentarii: fara comentarii

Belshina sau  Belаruskaya shina este o companie fondata in 1963 in orasul bielorus Babruysk, care produce peste 180 de modele de anvelope pentru echiparea  camioanelor, autobuzelor,  tractoarelor, autoutilitarelor, etc.

Peste 90% dintre anvelopele proiectate si fabricate aici sunt radiale.

Producatorul de anvelope Belshina are drept scop declarat imbunatatirea constanta a produselor sale, concentrandu-se pe crearea de repere de top pentru gama de avelope  agricole si industriale.

Anvelopele Belshina se distanteaza prin raportul calitate ⁄ pret mai mult decat atragator.

Oferta noastra cuprinde intreaga gama de anvelope pentru camioane si anume:

Anvelopele Belshina pentru trailere ce sunt recomandate remorcilor destinate unei game largi de aplicatii rutiere. Sunt pneuri cu o carcasa robusta pentru o rezistenta marita la uzura.

Anvelopele Belshina de directie si all position au fost create pentru camioanele ce au nevoie de stabilitate si de o tinuta de drum buna dar si de franare eficienta pe sosele. Acestea garanteaza o uzura uniforma, kilometraj mare de utilizare si o rezistenta mica la rulare.

Anvelopele Belshina de tractiune sunt recomandate a fi utilizate pe drumurile nationale si locale, de catre autovehicule comerciale si de distributie, cu solicitari frecvente de accelerare si franare.