• EMAIL

    office@aat.ro

  • Informatii

    +4 0730.596.750

27

sept.

2017

Anvelope de camion KAMA la preturi excelente

de, admin Kama Comentarii: fara comentarii

Anvelopele KAMA sunt fabricate de JSC Nizhnekamskshina, cel mai mare producator de anvelope din Rusia si tarile fostei URSS.

In clasamentul companiilor de anvelope la nivel global, Nizhnekamskshina ocupa locul 20 dintre 98.

Compania a fost infiintata in anul 1973 si produce in prezent peste 120 de modele de anvelope,  reunite sub brandurile KAMA si KAMA EURO. In anul 2012 compania rusa a atins performanta istorica  de a produce 13 milioane de anvelope, pe cele 3 linii de productie: anvelope pentru camioane, anvelope pentru autoturisme si produse din cauciuc.

Din totalul anvelopelor fabricate, 23% sunt livrate catre fabricile de masini din Rusia, 59% sunt destinate piatei secundare, diferenta fiind exportata in peste 70 de tari,  precum precum Anglia, Olanda, Germania, Irak, Finlanda, Cuba, Romania, Bulgaria, etc.

In intervalul 2001-2007 gigantul rus a investit peste 115,8 mil. Euro in retehnologizarea liniilor de productie.

Performantele anvelopelor KAMA sunt durata de viata mare si randamentul kilometric crescut.

Anvelopele KAMA variaza atat ca design cat si ca structura interioara in functie de consistenta cauciucului, a numarul de pliuri, a carcasei dar si a axului utilizarii.

Gama de anvelope KAMA comercializata de Acces Auto Trading cuprinde toate cele trei tipuri de aplicatii, de directie, tractiune si off-road la cele mai competitive preturi.