• EMAIL

    office@aat.ro

  • Informatii

    +4 0730.596.750

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.aat.ro.

Site-ul www.aat.ro este operat Acces Auto Trading S.R.L, cu sediul in strada Fermelor Nr. 1, sat Izvoare, comuna Dumbrava Rosie, Neamt, Romania, inscrisa la Registrul Comertului cu numarul J27/6/2010, CUI: RO26377099, numita in continuare proprietar Utilizarea site-ului (incluzand accesul si navigarea) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Utilizator - persoana fizica sau persoana juridica care are sau obtine acces la continutul site-ului www.aat.ro, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre proprietar(electronic, telefonic, etc).

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Software

Orice software care este disponibil pentru descarcare (download) copiere sau utilizare prin prezentul site este proprietatea persoanei sau companiei care l-a creat. Descarcarea, copierea sau utilizarea acestui software este subiectul termenilor si conditiilor din contractul de licentiere aferent.

Disclaimer

Acest site, precum si datele pe care le contine, sunt operate si actualizate de catre Acces Auto Trading.

Se fac toate eforturile pentru a asigura acuratetea informatiilor prezentate. Cu toate acestea, nu grantam caracterul complet al informatiei sau al materialelor existente (incluzand erori faptice, tipografice si tehnice).

Acces Auto Trading  isi declina orice responsabilitate fata de utilizarea si interpretarea neadecvata a datelor si informatiilor existente pe www.aat.ro.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.aat.ro.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata şi completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Acces Auto Trading are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori.

Prin folosirea site-ului www.aat.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare, si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.aat.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Modificari ale Termenilor si conditiilor de utilizare

Administratorul www.aat.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.aat.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.Va recomandam sa verificați periodic daca au aparut modificari ale acestor Termeni și condiții de utilizare.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@aat.ro.